maandag 19 juli 2010

Zonder zijwielen!Vandaag heeft Ravez weer een nieuwe mijlpaal bereikt. De zijwielen zijn van zijn fiets af. Al voor zijn derde verjaardag, fietste hij ook al een keer zonder zijwieltjes. Dit fietsen ging al heel goed, alleen voor het op- en afstappen had hij ze nog hard nodig.

Al lang vroeg Ravez of zijn wieltjes eraf mochten. Vanavond na het eten, maar eens geprobeerd. En met een smile van oor tot oor, fietst onze grote jongen weg. Vol bewondering en aanmoediging van alle kinderen op het plein. Wat zijn we trots!
Stoppen gaat al best goed. Alleen wegrijden is nog wat lastig.

Afgelopen weekend hadden we feest op het plein. De Magnoliahof, het plein waaraan we wonen, bestaat 10 jaar. En dat werd gevierd met een feest voor klein en groot. Er was voor de kinderen een enorm springkussen in de vorm van een mega glijbaan. Ravez was er niet vanaf te krijgen.

Ook was er een kinderdisco. Dit was een serieuze zaak. Vol overgave werd er gedanst. Een poging van mama om gezellig mee te dansen werd niet op prijs gesteld. Nee mama, weg, weg.Ravez is op dit moment dol op tenten bouwen. Van kussens, tafelkleden, handdoeken worden er prachtige kastelen gemaakt. Het lijkt een beetje op "de prins op de erwt".Geen opmerkingen:

Een reactie posten